Aannemer - Bouwbedrijf Mechelen | EIHPOS GROUP

Aannemer in Mechelen

Bent u op zoek naar een Aannemer in de omgeving Mechelen? Bij EIHPOS Group kunt u gerust terecht voor al uw aannemingswerken, Bouwen en Verbouwen.
Home Offerte aanvragen

Zelfs de lastigste projecten

Duurzame materialen

Oplossingen op maatEIHPOS Group is uw Aannemer - Bouwbedrijf en Dakdekker voor alle Aannemingswerken - Bouwprojecten en alle Hellende- en Platte daken, van dakpannen tot leien en bitumen. Een nieuw dakgebinte, nieuwe gevel en poutrels. Woning & dak isolatie. Lood, zink en koper werken. Een bijbouw / renovatie. Chape- betonwerken of oprit vernieuwen. Asbest verwijdering éénvoudige handelingen. Eihpos Group: een aannemer - bouwbedrijf en dakwerker voor de verbouwing van uw woning, een nieuwbouwproject of het opknappen van uw bedrijfspand. Slechts één aanspreekpunt voor de plaatsing en coördinatie van alle werken.


In een hand-om-draai:

Met onze doorgewinterde vakmannen voeren wij de werken uit zoals het hoort.

Wat niet door onze eigen vakmannen kan worden uitgevoerd zal worden uitgegeven aan onze vaste vakmannen in onderaanneming.

Samen bouwen we aan het wonen van morgen.Wij streven naar oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen

EIHPOS Group Aannemer - Bouwbedrijf Mechelen

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende bouw- of renovatieproject.

Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en het beste resultaat te behalen.

Uit de centrale regio Zemst werken wij in de ruime regio rond Mechelen, Putte, Vilvoorde, Zaventem, Overijse, Londerzeel,...