Zelfs de lastigste projecten

Duurzame materialen

Oplossingen op maat


Over EIHPOS GROUP

EIHPOS GROUP staat symbool voor een rijke traditie van bouwexcellentie en toewijding aan duurzaamheid. Als toonaangevende speler in de bouw- en renovatiesector bieden we een naadloze combinatie van ervaring, passie en innovatie in elk project dat we ondernemen.


Onze Reis:

Gestart als een bescheiden onderneming, heeft EIHPOS GROUP door de jaren heen een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en vakmanschap. Wij hebben het vertrouwen gewonnen van talloze klanten door onze inzet voor kwaliteit en onze belofte van klanttevredenheid.


Onze Expertise:

Van veilige asbestverwijdering tot het creëren van prachtige houtskeletbouw, van energie-efficiënte isolatiewerken tot uitgebreide renovatieprojecten - ons spectrum van diensten is even divers als onze groeiende klantenkring.


Onze Filosofie:

Wij geloven in het bouwen van relaties, net zo stevig als de structuren die we opbouwen. Onze aanpak is gebaseerd op samenwerking, transparantie en ethische bedrijfsvoering.


Wat Maakt Ons Anders?Bij EIHPOS GROUP zetten we ons in om meer te zijn dan alleen een bouwbedrijf. We zijn uw partner in het realiseren van uw visie. We nodigen u uit om samen met ons te bouwen aan een betere, mooiere en duurzamere toekomst.

EIHPOS GROUP bouwt samen met u aan het wonen van morgen.


Wij streven naar oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen

EIHPOS Group Aannemer - Bouwbedrijf - Dakwerken

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende bouw- of renovatieproject.

Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en het beste resultaat te behalen.

Uit de centrale regio Zemst werken wij in de ruime regio rond Mechelen, Putte, Vilvoorde, Zaventem, Overijse, Londerzeel,...