Algemene Bouwwerken EIHPOS GROUP

Overzicht

Eihpos Group bouwt aan het wonen van morgen.

Doel

Renoveren zonder zorgen.

Blog

Opbouw Eiken trap

Op een werf te Eppegem hebben we een U trap gezet bestaande uit 2 platformen met eiken tredes en een eiken leuning, de trapboom is hier uit douglas hout. Al het eiken hout is gerecupereerd historische eik.

TrapEikEppegem0 TrapEikEppegem1 TrapEikEppegem2 TrapEikEppegem3 TrapEikEppegem4 TrapEikEppegem5

Gevel reparatie

Barsten herstellen, heropvoegen van de gevel (voor & na).

Gevelreparatie0 Gevelreparatie1 Gevelreparatie2 Gevelreparatie3 Gevelreparatie4 Gevelreparatie5 Gevelreparatie6 Gevelreparatie7

Afwerking en velux

Te Mechelen hebben we de afwerking van het dak met lood en zink vervoledigd.

 • Hellende daken
 • afwerking1

  Septischeput plaatsen

  Verwijderen van de bestaande klinkers, uitgraven van de put, plaatsen van de septischeput en de oprit heraanleggen met een klinker deksel.

 • Grondwerken
 • Septischeput plaatsen te mechelen 1 Septischeput plaatsen te mechelen 2 Septischeput plaatsen te mechelen 3 Septischeput plaatsen te mechelen 4 Septischeput plaatsen te mechelen 5 Septischeput plaatsen te mechelen 6 Septischeput plaatsen te mechelen 7 Septischeput plaatsen te mechelen 8 Septischeput plaatsen te mechelen 9 Septischeput plaatsen te mechelen 10 Septischeput plaatsen te mechelen 11 Septischeput plaatsen te mechelen 12 Septischeput plaatsen te mechelen 13 Septischeput plaatsen te mechelen 14

  Vind de meest duurzame materialen

  Graag een overzicht van de beschikbare materialen en kleuren? Neem een kijkje en overleg met ons wat mogelijk is voor jouw situatie. (binnekort beschikbaar)

  gplay app-store